مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو به نمایندگی

با سلام، ده سال پیش از اداره وام خودرو دریافت کردم و بدون گرفتن خودرو به همان نمایندگی به فروش رساندم. نمایندگی ورشکست شده و اصلا نمیدانم خودرو سند داشت یا خیر. ظاهرا خودرو چندین مرتبه دست به دست شده. اکنون مالکی میگوید که باید بیایی برای من سند بزنی. در این ده ساله نمیدانم چه اتفاقاتی افتاد و با آن خلافی صورت گرفته یا خیر و می گوید در صورت عدم حضور شکایت میکنم. راه حل چیست؟ با تشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.ممکن است خودرو رابنحو غیرقانونی تصرف نموده,که با این وجود انتقال شما غیر قانونی وحداقل یک سال حبس دارد.بهتراست ازطریق دادگاه شما ملزم به انتقال شوید وازطریق دا دگاه یا اجرای احکام سندرا بنام محکوم له,منتقل نمایید.

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

بهتر این است که کسی که فعلا مدعی مالکیت است طرح دادخواست بنمایید واز طریق دادگاه حکم صادر شود تا بعدا اگر مدعی دیگری در این خصوص ادعا نمود شما متضرر نگردید.