مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک توسط وراث

سلام و خسته نباشید
بنده یک مغازه صافکاری داخل گاراژ دارم به صورت قولنامه ایی خریداری شده و صاحب ملک فوت شده و وارثین ادعای باز پس گیری ملک رو بعد از 35 سال دارند ، سرقفلی خودشونم هر ماه گرفتن ،تنها تغییری که در مغازه ایجاد شده اینه که درب کرکره ای رو به دروازه تغییر داده ام و الان احضاریه جهت باز پس گیری دادند.

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

با سلام ؛ اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است .

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام از یک مشاور حقوقی جهت تنظیم لایحه دفاعیه بگیرین ، حق به نفع شماست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر متهم جهت اظهار نظر دقیق اسناد و مدارک ضرورت دارد رویت شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تغییر درب موجب حکم تخلیه نمیشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مدارک مالکیت دارید خب آنها نمی‌توانند از شما بگیرند این موضوع هم تغییرات عمده محسوب نمی‌شود