مشاوره حقوقی رایگان - لایحه به دیوان عدالت اداری

سلام
در اداره کار به عنوان کارگر دادخواست ارائه دادم رو در جلسه هیت تشخیص از من خواستند سوابق بیمه و مدارک را در سامانه بارگذاری کنم ،اما به خاطر تعطیلات نتوانستم مدارک را سریع ارائه بدم و هیات تشخیص به خاطر نبود ادله دادخواستم را رد اعلام کرد
اعتراض به رای دادم و چند ماه بعد جلسه هست حل اختلاف ارجاع شدم و مدارک را نیز بارگذاری کردم ،جلسه برگزار شد،و جلسه به خاطر عدم تکمیل بودن اعضا تمدید شد ،در جلسه بعدی شرکت کردم ،و تا این موعد کارفرما اصلا حضور پیدا نکرده بود و رای هیات حل اختلاف با توجه به لیست و سوابق بیمه و جواز کسب کارفرما و برگه های مالیات برحقوق کارگر به نفع بنده اعلام شد و حکم نقض رای بدوی را دادند و ارجاع پرونده به هیات تشخیص ،اما در جلسه هیات تشخیص کارفرما لایحه دفاعیه ارسال کرد که ماهیت دادخواست بنده به خاطر موروثی بودن کارگاه و خاطی دادن فقط ایشان اشکال ماهوی دارد و پرینت ثبت دادخواست در دیوان را نیز ضمیمه کرده و درخواست نقض حکم و توقف رسیدگی نموده تا تکلیف پرونده در دیوان مشخص بشود.
حال سوالم این هست ،نتیجه جلسه هست تشخیص چه خواهد شد و اینکه طرفیت دادخواست را اداره کار زده ،بنده چطور لایحه به دیوان بدهم ،و آیا با ذکر موارد عنوان شده کارفرما ،رای دیوان چه خواهد بود چون کارفرما ی بنده فقط همین شخص بوده و جواز کسب هم فقط به نام خودش بوده نه وراث

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

با سلام ؛ در فرض سوال اگر رابطه کارگر وکار فرمایی ثابت باشد حق شما محفوظ است . در صورت ضرورت می توانید به عنوان ورود ثالث دادخواست به دیوان عدالت اداری بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام آنچه که در پرسش شما اهمیت دارد اثبات شدن رابطه بین کارگر و کارفرما می‌باشد