مشاوره حقوقی رایگان - ترک تعقیب در شورای حل اختلاف

سلام از شورای حل اختلاف با من تماس گرفتن تلفنی به من گفته شد شوهرم چند وقته میخواد مستندات بیاره که امروز و فردا میکنه بزار ترک تعقیب بزنیم پرونده به دادسرا برود اونجا پیگیری کن منم نادانسته قبول کردم الان فهمیدم این کار به ضرر من هست باید چکار کنم ؟(شوهرم 2 ساله من و فرزندم رو رها کرده و 13 ماهه که نفقه نداده )

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. شکایت خویش را مجددا پیگیری وثبت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مشخص شود موضوع شکایت و موضوع خواسته شما چه می‌باشد تا بتوان شماره راهنمایی نمود