مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت افت قیمت در تصادف

سلام بنده به علت حرکت مارپیچ وسبقت از راست یک پراید از یک خودرو دیگه باعث شده ازپشت بزنم به یه پژوSLXمدل1394 که مبلغ50میلیون ازبیمه گرفته درفاصله چند روز که پول به حسابش واریز شده26مهرامسال رضایت داده وپرونده مختومه شده.مجددا 29مهرشکایت کرده واسه خسارت.
درصورتی که باکارشناس بیمه ومنشی شعبه دادگاه آشنا هست(چون بنده موطن اصلیم یک شهردیگر هست) به نظر کارشناس اعتراض دادم اما باز هم ریاست محترم شعبه رای به پرداخت خسارت وهزینه کارشناسی و غیره داده.بی زحمت راهنماییم کنید.درحالی که خودم دچارشکستگی ازناحیه قدامی ودنده6تا9چپ و 6تا8راست شدم.هزینه ماشینم هم هست..ممنون..

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به رای صادره درمهلت مقرر اعتراض کنید. به دلیل عمر خودرو امکان عدم پذیرش افت قیمت در مرجع تجدید نظر وجوددارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شخص مقصر موظف است خسارات و افت قیمت را بپردازد

اما اگر به نظر کارشناس اعتراض دارید می‌توانید درخواست هیئت 3 یا 5 نفره نمایید