مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت افت قیمت خودرو از مقصر

با سلام و وقت بخیر
همسر بنده آذر ماه یک تصادفی کردن که راننده طرف مقابل صد درصد مقصر بود
افسر اومده و کروکی سازش کشیده
و همسر بدون اینکه بدونه هزینه ماشین چقدر میشه و با حال بد که بعد از باز شدن ایربگ روی صورت ایشون
و اینکه اصلا ندونستن چی رو امضا کردن که پایین کروکی سازش نوشته شده بوده که هیچ شکایتی از راننده مقصر ندارم و تا سقف بیمه ایشون استفاده میکنند.
بعد که رفتیم بیمه گفتن سقف بیمه اشون 30 میلیون هست
در حالی که در صحنه تصادف گفته بودن 50 تومن این ها هست
بعد که ما از تعمیرکار سوال کردیم گفتن حداقل 90 میلیون هزینه ماشین ما میشه
بعد که باهاشون تماس گرفتیم گفتن شرمنده من بیشتر از 30 میلیون نمیتونم
بعدش دیگه ما مجبور شدیم الباقی رو  از بیمه بدنه خودمون استفاده کنیم
که بماند 17 میلیونش رو بیمه بدنه هم ندادن بهمون
بعد از ایشون برای افت قیمت شکایت کردیم که کارشناس 50 میلیون برامون زدن
بعد که رفتیم دادگاه
ایشون لایحه تنظیم کرده بودن که شما رضایت دادین که دیگر نباید شکایت میکردین
همسرم فقط کروکی سازش امضا کردند و دیگر جایی رضایت ندادن
حالا رای دادگاه به نفع راننده مقصر صادر شده و ادعای ما رو بی حقی دونستن
حالا اگر به نظر شما راهکاری وجود داره که ما اعتراض بزنیم یا نه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر ‌مهلت دارید تجدیدنظرخواهی نمایید