مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف مرد

با سلام و تقدیم احترام ، زوجه هستم و همسرم دادخواست طلاق دادن ده ماه گذشته و هنوز حکم دادگاه بدوی صادر نشده ، من مخالف طلاقم و مهریه اجرا نذاشتم ، همسرم ماشینش رو شش روز بعد دادخواست طلاق بنام برادرش زد، اگر حکم تا دیوان بره حدود یکسال دیگه زمان بر هست و ایشون اون موقع اعسار میزنه ، خواستم بدونم میتونم استناد کنم که از زمان دادخواست طلاق این آقا ماشین رو انتقال داده و کارتخوان مغازشو مسدود کرده؟ ضمن اینکه موقع شروع اختلافات ما مبلغ دو میلیارد تو حسابش بوده و اونم ماشین خریده بنام برادرش ، در کل وضع مالی بسیار خوبی داره اما انکار میکنه و خودشو شاگرد مغازه پدرش معرفی کرده ، ضمن اینکه بعد از ازدواج ما یه ماشین چند میلیاردی خرید و بعد فروخت
ایا اینا دلایل محکمه پسند هست ؟ میتونم به شهادت شهود در جلسه اعسار استناد کنم که آقا از وضع مالی خیلی خوبی برخورداره و از زمان دادخواست طلاق تمام حساباشو مسدود کرده ؟
سپاسگذارم

پاسخ ها :

یاور جهاندیده

جناب آقای یاور جهاندیده :

سلام، توصیه می شود در این خصوص با یکی ازهمکارامون مشاوره گرفته یا وکالت بدین چرا که تمامی موارد مستلزم بررسی بیشتر می باشد.