مشاوره حقوقی رایگان - کسر اجاره از ودیعه

باعرض سلام
مستاجرم پس از دو ماه اجاره درخواست تخلیه کرده بنده هم پول پیش ایشان را خرج کردم البته خونه رو سپردم برای اجاره ولی تو زمستان اجاره نمی رود
در قرارداد هم نه تنها اشاره ای به تخلیه زودتر از موعد نشده بلکه اجازه فسخ را از دو طرف سلب کرده حال مستاجرم کرایه هم نمی دهد آیا ایشان ملزم به پرداخت کرایه هستند و در زمان پایان قرارداد من می توانم کل کرایه و شارژ را از پول پیش ایشان کسر کنم - با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
مستاجر تا قبل از تخلیه ملزم به پرداخت اجاره بها هست
بله