مشاوره حقوقی رایگان - خسارت افتادن سنگ از ساختمان بر روی خودرو

با سلام
ما در یک بلوک 8 واحدی ساکن هستیم و با توجه به فضای اطراف بلوک هر یک از مالکین یک یا دو ماشین اضافی بر پارکینگ خودرو خود را زیر بلوک و در قسمت مشاعی بلوک پارک می کنند. چندی پیش یکی از مالکین با سهل انگاری در عملیات بازسازی ساختمانش باعث افتادن سنگی که پشت باربیکیو اش در بالکن واحدش نصب شده بود سقوط کرد و موجب آسیب دیدن ماشین اینجانب که در مشاعات پارک بود شد. البته قبل از آن نیز به ایشان گفته بودم که هر وقت عملیات تخریب در سمت خودرو اینجانب را دارد بگوید که هر دو ماشین پارک در پارکینگ اختصاصی و مشاعی را جابجا کنم تا آسیبی نببیند. متاسفانه بعد از حادثه عنوان کرد که چون در مشاعات پارک بوده خسارتی به شما تعلق نمی گیرید و اگر هم بگیرید چون سنگ از نما افتاده کل ساختمان باید خسارت را تقبل کنند.
لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

فرشاد صفدریان

جناب آقای فرشاد صفدریان :

با سلام.اگر رابطه سببیت بین فعل ایشان وخسارت وارده وجود داشته باشد ایشان مسئول خسارت واگر حادثه قهری بوده است هیچ کس مسئول نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شکایت نمایید
و باید موضوع کارشناسی گردد