مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال مقصر تصادف

سلام وقت بخیر ، من حدود سه ماه پیش تصادف کردم و مقصر شناخته شدم، حدود صد میلیون هزینه ماشین طرف مقابل دادم بهش ،با این که هزینه زیاد از عرف انجام میدادن، الان یک مقدار دیگر هزینه داره به او گفتم برو فلان جا که با من نسیه حساب کنه نمیره و گفته حالا که پرداخت نمیکنی توقیف اموال میگیرم ، و بدون برای 30 الی 40میلیون میشه توقیف اموال گرفت؟ با اینکه من تا حالا صد میلیون براش هزینه کردم؟

پاسخ ها :

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

سلام. بله میتواند توقیف اموال بگیرد... به هر حال خسارت ایشان باید پرداخت شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای هر مبلغی ولو اندک، امکان توقیف اموال وجود دارد.