مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

با سلام و وقت بخیر
بنده 2 ماه پیش با ماشینم با یه ماشین دیگه ای تصادف کردم که مقصر 100 درصد طرف مقابل تشخیص داده شده که خسارت جانی و مالی داشتیم. طرف مقابل یه خانوم مطلقه هست که به گفته خودش با ماشینش خرج زندگی شو در میاره سرویس مدرسه میبره و خرج مادر و بچه شو در میاره از این طریق. و فکر میکنم بجز این ماشین مال دیگه ای به نامش نداشته باشه. ایشون خسارت منو ندادن و مجبور شدم دادخواست تامین خواسته و مطالبه خسارت بدم که جلسه دادگاه حدودا 2 ماه بعد تشکیل خواهد شد. سوالم اینه که آیا با توجه به شرایط مالی و شرایط زندگی این خانوم که بالا توضیح دادم، آیا ماشینشو توقیف میکنن و مزایده میذارن و خسارت بنده رو میدن یا اینکه میتونه بگه این وسیله امرار معاش منه و تقاضای اعسار کنه؟

پاسخ ها :

ساسان باقری

ساسان باقری :

استان :

وسیله امر معاش مدیون باتوجه به شان ایشان باید باشد مثلا اگر این شخص پژو داشته باشد دادگاه میتواند حکم به مزایده داده و به اندازه یک خودرو پراید به ایشان پرداخت کند