مشاوره حقوقی رایگان - تابلو واحد تجاری

با سلام، در یک ساختمان بر خیابان اصلی، واحد زیرزمین تجاری است و از قدیم الایام بر روی سر در ورودی تابلو داشته است و یکی دو واحد دیگر نیز بر روی نما در طبقه خود تابلو نصب کرده اند، با تعیین مدیریت جدید ساختمان قصد حذف یا تغییر تابلو واحد تجاری را دارد، با توجه به اینکه ارتباط واحد تجاری زیرزمین با مشتریان اغلب همین تابلو است و قدمت وجود این تابلو، از نظر قانونی برای جلوگیری از این اقدام چکار میشود کرد و ایا حذف بدون خبر تابلو توسط مدیر ساختمان قانونی است؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در این خصوص حق لا مدیر ساختمان است باید رضایت همه اهالی ساختمان برای نصب تابلو جلب شود
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز