مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام و عرض تبریک سال نو
بنده تصادف کردم و دچار شکستگی ها و جراحات متعددی شدم در عین حال در بیمارستان با توجه به عکس های متعدد و معاینات پزشکان متوجه شکستگی شدید ترقوه (جدا شدن استخوان چپ ترقوه از وسط با فاصله زیاد) من نشدند و پروندم رو به پزشکی قانونی فرستادند و نامه معاینه ی اولیه ارسال شده بدون ذکر این شکستگی من بعد از ترخیص خودم مراجعه به پزشک داشتم و فهمیدم.
حالا چطور میتونم این رو وارد پرونده ام کنم

پاسخ ها :

الهام میدانی

سرکار خانم الهام میدانی :

شما میتوانید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید و درخواست ارسال به کمسیون پزشکی قانونی نمایید .اعتراض باید تسلیم دادگاه شود

یک وکیل

سلام" اعتراض به نظریه پزشکی قانونی که نوعی نظریه کارشناسی رسمی دادگستریست صرفاً در مهلت مقرر قانونی امکان پذیر است وگرنه قابل استماع نیست .