مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از املاک

سلام
من یک ملک و از تعاونی معتبر دولتی پیش خرید کردم
املاکی که این ملک و به من معرفی کرد، حق الزحمه ای خیلی بیشتر از عرف تحت عنوان حق کارگزاری گرفت (بنده فک میکردم وجه قراره به حساب دولت توسط این املاک ریخته شه، یه جورایی با بازی با کلمات گول خوردم)
و اینکه مبایعه نامه ای در املاک نوشته نشد،
من همون روزی که حق العمل این شخص املاکی رو با شبا پرداخت کردم، در همون روز به تعاونی رفتم و قراردادم را با تعاونی با مبلغ مشخص پرداختی نوشتم)
حالا می خواستم بدونم میتونم با قبضی که پول برای این فرد در همون روز ریختم، و حضور دوشاهدی که در املاک پیش من بودن و می تونن شهادت بدم، از املاک شکایت کنم و پول اضافی که از من گرفتن و پس بگیرم یا نه؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام,به اتحادیه مربوطه مراجعه درصورت عدم سازش,به مرجع قضایی مراجعه نمایید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار بسیار ارجمندم موافقم