مشاوره حقوقی رایگان - حقوق و مزایای نگهبانی سرایداری

سلام میشه خواهش کنم راهنمایی کنید
من یک هفته هست که مشغول به کار نگهبانی و سرایداری شدم در کارخانه و 24 ساعت شبانه روز اینجا هستم بدون هیچ تعطیلی و مرخصی با حقوق دو میلیون و پانصد.
میخواستم بدونم حق و حقوقم همین مقدار است یا بیشتر ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

توافق شخصی شما مشخص نیست اما به صورت عرفی سرایدار بابت منزلی که دریافت میکنه از بخشی از حقوق خودش چشم پوشی میکنه.
اما اگر شرایط شما نگهبانی است مشمول حقوق پایه وزارت کار به علاوه تمام مزایای قانونی و اضافه کار هستید.
توصیه غیر حقوقی بنده به شما اینه که قبل از اینکه اعتراض کنید با مدیر خود در خصوص دستمزد و سایر موارد دوستانه صحبت کنید. در بسیاری از مواقع بیشتر از راه های قانونی جواب گرفته می شود.