مشاوره حقوقی رایگان - قیم شدن

عرض سلام و خسته نباشید، پدری فوت شده و دارای فرزندی 13 ساله میباشد، در صورتی که مادر در قید حیات هستند آیا فرزند بزرگ متوفی (21سال) هم می‌تواند قیم شود؟
و مراحل دریافت قیم نامه چیست و چگونه است؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگر فرزند مذکور جد پدری نداشته باشد,باید تا 18سالگی برای ایشان قیم تعیین کرد.مادریا برادربزرگ تر رابه دادستان شهر (واحد امورمحجورین)معرفی ودرخواست قیم نمایید.به دستور دادستان راجع به صلاحیت ایشان تحقیق,ودرصورت مثبت بودن,فرد به دادگاه جهت صذورقیمومت معرفی می گردد.