مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه عیدی

سلام من از 27 فروردین با حقوق ثابت 1500م به عنوان نیروی فروش استخدام شدم و در 1 خرداد حسابداری مجموعه هم به کاره من اضافه شد و حقوق ثابتم شد 2500م و از 1 بهمن دوباره حسابداری را به شخص دیگری تحویل دادم و حقوق پایه ی من شد 1500حالا عیدی و سنوات من چطور محاسبه میشه ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

عرف رایج این است که عیدی و سنوات در شرکتها معمولاً بر اساس پایه حقوق وزارت کار محاسبه می شود نه حقوق دریافتی.... اما اگر شرکت شما عیدی و سنوات را بر اساس حقوق واقعی پرداخت می نماید شما به تعداد روزهایی که حقوق 2.500 گرفتید باید عیدی و سنوات مطابق با همان حقوق بگیرید.