مشاوره حقوقی رایگان - انتقال اموال پدر توسط برادر

با عرض سلام وادب.داداش های من در خفا و پنهانی من از پدرم وکالت گرفتن و مال های پدرم را فروختن و حساب بانکی هایش را خالی کردن و حالا که میگم بهشون مدارکتون نشون بدین امتناع می‌کنند الان ما نمیدونیم ارجاع پولی صورت گرفته یا نه و نمیدونیم باید چکار کنیم بنظرتون؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اگر پدر شما در اینجا ادعایی دارند می‌بایست خود ایشان پیگیری نمایند شما تا زمان در قید حیات بودن پدر مالکیتی ندارید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

وکالت در دفتر اسناد تنظیم می شود و در خفا بودن معنی ندارد. پدر می تواند تقاضای حساب ایام وکالت از برادرهای شما داشته باشد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر از طریق مشاوره تلفنی سایت اقدام نمایید