مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با ترفند ارز دیجیتال

سلام چند وقت پیش یک کار تو سایت درج آگهی برای ارز بود و من پیام دادم و گفتن برای افغان ها یا افراد زیر 18 پول میریزند شما ارز میگیری و من با مدارک مادرم ثبت نام کردم در کویین کده یک 2 تومن و یک 15 میلیون زدن و من ارز ترون گرفتم دقیقا بعد 10 دقیقه حساب ها و کل کارت های مادرم مسدود شد توسط فتا بهشون گفتم گفتن ارز رو ندادی اینطور شده حالا الان پیام دادم و گفتم بیاین ارز رو بدهم بعد 72 ساعت که اوکی شده و شکایت پس بگیرین که من رو بلاک کردن توروخدا من چیکار کنم باید 15 ملیون پول بدهم؟؟اخه اصلا به من پول هم ندادن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما را وارد یک زنجیره کلاهبرداری کردند و چاره ندارید جز اینکه با مدارک به پلیس فتا توضیحات ارایه دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق پلیس فتا پیگیری کنید و از ان سایت و ای دی ان شخص شکایت کنید 096380

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اختیار گذاشتن حساب خود یا واریز پول بدون مبدا مشخص برای صاحب حساب مسئولیت‌های حقوقی و کیفری به وجود می‌آورد لذا می‌بایست مراجعه نمایید و دفاعیات خود را داشته باشید و اگر شکایتی دارید شکایت کنید