مشاوره حقوقی رایگان - عیوب ملک خریداری شده

21ماه هست آپارتمان خریدم دیشب ناگهان سرامیک کف پذیرایی خانه زده بالا باد کرده در دو واحد دیگر هم پارسال این طوری شده بود مسئولیت با کیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
برعهده مسبب است
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

تقاضای کارشناسی تامین دلیل انجام دهید کارشناس تشخیص خواهد داد که موضوع ایراد اساسی ساختمان است یا چیز دیگر و همچنین میزان خسارت را نیز مشخص می نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید کارشناسی شود تا ایشان در مورد بروز و نحوه خسارت اظهارنظر کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مسئولیت با خود شما که مالک هستید می‌باشد مگر اینکه فروشنده تعهد نموده باشد

یا ساختمان عیبی داشته و به شما اطلاع نداده باشد