مشاوره حقوقی رایگان - استخدام آموزش و پرورش در صورت معاف از رزم سربازی

سلام
من در خدمت معاف از رزم (فرو رفتگی قفسه سینه مادرزادی شدم) درضمن تست سلامت معاینات متخصص رفتم سالم بودم
در استخدامی اموزش پرورش معاینات پزشکی
رد میشوم آیا مشکلی ایجاد میکند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شرایط استخدام را مطالعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به تصمیم کمیسیون مربوطه دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً اشخاصی که پایان خدمت‌های پزشکی با عناوین خاص می‌گیرند ممکن است در انتخاب شغل در بعضی موارد در آینده برایشان مشکل ساز شود هر احتمالی وجود دارد