مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی ملک

ملکی دارم به متراژ 69 متر که سه کله می باشد و از دو طرف عقب نشینی دارد . کلا طبق برگه ای که شهرداری بهم داده 28 متر می ماند. الان ملک دوطبقه و مسکونی می باشد. البته خود شهرداری گفت که حالا حالا چهل سال دیگه هم شاید این طرح اجرایی نشود. الان بنده چکار کنم. میخوام بفروشم 28 متر میمونه و کسی نمی خره. ایا شهرداری خودش بر میداره کل ملک رو؟ خلاصه بدجور ریختیم بهم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام موقع فروش شما باید طبق سند همان 69 متر را بفروشید..... چون هنوز الزامی به عقب نشینی از سوی شهرداری صادر نشده است.... خریدار ملک به عنوان مالک جدید باید با شهرداری وارد مذاکره شود.... تاکید می شود هیچ اقدام اجرایی از جمله عقب نشینی خودسرانه انجام ندهید.... شهرداری موظف است به ازای عقب نشینی به شما پول پرداخت یا اگر ملک از حالت استفاده خارج شد کل مبلغ ملک را به شما پرداخت نماید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به این سوال به درستی پاسخ داده شده است- توحید جلایری نیا وکیل پایه یک دادگستری(مشهد)