مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت استخدامی فرزند رزمنده با 6 ماه حضور داوطلبانه

باسلام و احترام
بنده فرزنده رزمنده با 6 ماه حضور داوطلبانه هستم. از مهر 98 به صورت پیمانی در آموزش و پرورش استخدام شده ام.
لطفا راهنمایی فرمایید آیا امکان تبدیل وضعيت به رسمی برای من وجود دارد؟ باتشکر فراوان

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام بر اساس بند ذ و با درخواست و حصول شرایط امکان‌پذیر است

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به این سوال به درستی پاسخ داده شده است- توحید جلایری نیا وکیل پایه یک دادگستری(مشهد)