مشاوره حقوقی رایگان - درخواست انتقال پرونده به شهر محل سکونت

سلام و عرض ادب، شکایتی به دیوان عدالت علیه شرکت مخابرات که قبلاً دولتی بوده و الان خصوصی شده دادم دیوان عدم صلاحیت رسیدگی را اعلام کرده و گفته در صلاحیت دادگاه عمومی و حقوقی میباشد، لذا پرونده را به دادگاه عمومی و حقوقی تهران ارسال نموده من خودم خراسان هستم آیا میتونم درخواست بدم پرونده‌ام جهت رسیدگی به استان خراسان یا شهرستان محل سکونتم انتقال یابد؟ سپاس فراوان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر مگر دادگاه محل ابرازی شما صالح به رسیدگی باشد که باید مورد توجه قرار گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دعوا در محل اقامت خوانده که شرکت مخابرات هست رسیدگی میشود