مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ درصد غرامت

با سلام خدمت شما. من یکی از کارکنان مرزبانی ناجا میباشم. متاسفانه در حادثه تصادف رانندگی همسرم از ناحیه کمر دچار شکستگی 4مهره این پروژه نوازنده هاشون ... مدارک پزشکی رو تحویل بیمه امید ناجا دادیم.به ما گفتن 33درصدتاییدشده.میخواستم بپرسم که 33درصد دقیقا چقدر میشود .. با تشکر از لطف شما.

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام 33 درصد جهت خسارت هست که مقصر را مشخص کرده است نه درصد دیه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام 33 درصد اگر دیه باشد حدود 390 میلیون تومان می‌باشد

اما اگر غرامت باشد متفاوت است