مشاوره حقوقی رایگان - معامله صوری کلاهبرداران جهت فروش ملک

با سلام اگه یه فروشنده جهت کلاهبرداری ملک خودش رو به صورت صوری با یک مبایعه نامه به یه نفر از دوستاش بفروشه بعد بیاد همین ملک رو به نفر دوم دیگه بفروشه و ملک رو تحویل و پولش رو که گرفت بزنه به چاک بعد به دوستش بگه که بره و با مبایعه نامه ای که قبلا به صورت صوری نوشتن ادعای مالکیت کنه اونوقت تکلیف اون بیچاره که نفر دوم و خریدار واقعی هستش و ملک رو تحویل گرفته چیه واقعا نبایستی دادگاه ها چنین مسایلی رو تشخیص بدن به نظر میاد قاضی فقط نفر مقدم رو تو معامله میشناسه و کاری نداره که تو این کار کلاهبرداری شده یا نه از طرفی هم که کد رهگیری هیچ ارزشی تو این معاملات نداره خواهشا راهنماییم بفرمایید در چنین مواردی که کلاهبردار هم متواری شده چاره چیست ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.ادعای شمانیازبه اثبات دارد.اگرمدارکی دال برتبانی برای کلاهبرداری دارید علیه دونفر به جرم کلاهبرداری شکایت کنیدتا هردونفر مجازات شوند .لازم به یاد آوریست که درصورت اثبات هم, بیع شما بدلیل قصد کلاهبرداری وعدم قصد بیع واقعی,باطل است چون قصد معامله وجود نداشته است.

عادل بابایی

عادل بابایی :

باید ثابت کنید که قصد کلاهبرداری داشته اند در غیر اینصورت فقط می توانید علیه فروشنده اقدام کنید ..البته امکان اثبات صوری بودن وجود دارد