مشاوره حقوقی رایگان - شهادت دروغ

سلام اگر شاکی شاهدی ببرد و آن شخص در برگه شاهد خود را نامزد وی معرفی نماید در صورتی که هیچ نسبتی با شاکی نداشته باشد حتی اگر اظهاراتش راست باشد آیا بعنوان شهادت دروغ میتوان از شاهد شکایت کرد ممنون از شما

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. معرفی نسبت شاهد جزء موضوع شهادت نیست . لیکن اگر کسی در موضوع دعوا شهادت کذب دهد و اثبات شود شهادت دروغ داده است. تحت تعقیب قرار می گیرد.