مشاوره حقوقی رایگان - هزینه استرداد جهیزیه

سلام همسر من قفل در را عوض کرده که من وارد منزل نشم هیچ لباس و لوازمی ندارم حالا من میخوام برای استرداد جهیزیه اقدام کنم باید مبلغی پرداخت کنم به دادگاه؟ اینکار هزینه داره؟ سیاهه منو شاهد خواهر و شوهر خواهرم امضا کردن ولی پرینت حسابم هست مشخصه من خرید کردم با این میتونم جهیزیمو بیارم؟ فرش ابریشمی با همسرم مشترک خریدیم اونو از خونه برده چه جوری اونو بگیرم چه شکایتی کنم؟ دادخواست تامین هم باید بدم؟ متن های دادخواستی که توی سایت هست میشه استفاده کرد؟ ممنونم از کمکتون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می بایست دادخواست استردادجهیزیه تقدیم نمایید . با توجه به این که دلیل شما سند عادی است اگر دستور موقت می خواهید می بایست با تشخیص دادگاه مبلغی را بعنوان خسارت احتمالی موقت پرداخت نمایید. اگر هم تامین خواسته بخواهید باز باید خسارت احتمالی را پرداخت نمایید. متن در درگاه قوه قضائیه موجود است.

پرسشگر :

خسارت احتمالی بابت چی هست؟ بعد این مبلغ بر میگرده بهم؟

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام خسارت احتمالی جهت اجرای قرار دستور موقت است و در نهایت باز گردانده می شود