مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت خسارت توسط وراث متوفی

سلام. پدربزرگم قطعه زمینی چندین سال پیش به شخصی فروخته. بعدها زمین دچار مشکل شده و از پدر بزرگ من شکایت کردن ایشون از ترس اینکه خونه شون مصادره بشه تمام خونه رو به نام همسرش کرد و 2 سال پیش محکوم به پرداخت خسارت به مبلغ 650 میلیون تومان شدند و به جای خسارت یک مغازه که به اسم همسر پدر بزرگم بود به نام شخص خریدار زمین شد پدر بزرگم دوباره اون شخص خریدار و محکوم کرد و مغازه برگشت خورد پدر بزرگم همون سال فوت شدند الان این مغازه آیا به اسم همسر پدر بزرگم برگشت می خوره یا پدر بزرگم؟!
و سوال اصلی: متاسفانه بعد دو سال خریدار زمین باز شکایت کرده آیا وراث محکوم به پرداخت خسارت میشن یا همان مغازه دوباره به جای خسارت به شخص پرداخت می شه؟ یا همان مبلغ 650 میلیون تومان است یا پرداخت خسارت بیشتر می شه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام مدارک شما باید بررسی بشه به این صورت ممکنه که جواب اشتباهی دریافت نمایید