مشاوره حقوقی رایگان - حادثه ساختمانی

باسلام. من پیمانکار ساختمان هستم و پروژه ای شروع کردیم که نیاز به خاک برداری داشته نکات ایمنی شامل فنس کشی و نوار خطر هم انجام شده امروز صبح یه عابر پیاده میخواسته از پیاده رو رد بشه که ما نوار خطر نصب کردیم که کسی داخل زیر زمین نیفته بنده خدا از کنار نوار خطر خواسته رد بشه میفته توی جوب و پایشون میشکنه الان مقصر این اتفاق چه کسی هست ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

باسلام
این حادثه از مواردی است که نظریه کارشناسی رسمی مبنی بر نقش عوامل موثر در وقوع آن بسیار تعیین کننده است
به عبارتی چنانچه نظر کارشناس مبنی بر این باشد که نوع چینش موانع هشداردهنده از سوی پیمانکار خود عامل حادثه ساز بود شما براساس قوانین ومقررات مربوطه ازجمله قانون مسولیت مدنی مقصر (با درصد مشخص) و محکوم به پرداخت دیه خواهید شد.

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

توسط كارشناس رسمي دادگستري مقصر و ميزان تقصير مشخص ميشود