مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت در صورت فوت یکی از ورثه

سلام
پدربنده سال92از دنیا رفتند اون موقع مادرشون در قید حیات بودند و اسمشون در گواهی انحصاروراثت هست ایشون هم سال95 از دنیا رفتن
میخواستم بدونم حالا که ایشون هم فوت شون اگر بخوام دوباره انحصار وراثت انجام بدهم اسم ایشون در بین وراث پدرم حذف میشه؟یا اسم فرزندان دیگرشان جایگزین میشود؟

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

چنانچه برای پدرتون انحصاروراثت اخذ کرده اید مجددانیازی نیست

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مادر ارث میبرد بنابراین بعد از فوت او به ورثه او میرسد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر نام ایشان حذف نمی‌شود می‌بایست برای مادر ایشان انحصار وراثت بگیرید