مشاوره حقوقی رایگان - حبس به جای جزای نقدی

سلام،
بنده به عنوان شاکی در رابطه با جعل اسناد عادی اقدام کردم، نهایتا برای جعل قرار منع تعقیب ولی برای استفاده از اوراق مجعول قرار مجرمیت صادر شده. سوال ؟ در چه شرایطی امکان داره برای متهمین که اولین پرونده کیفریشون هست حبس به جای جزای نقدی در نظر گرفته شود؟ به چه چیزی بستگی داره ؟

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

چنانچه مهلت اعتراض دارید با مدارک مثبت لایحه تقدیم دادگاه کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

با توجه به انتخابی بودن ان بستگی به قاضی دادگاه و شرایط مجرم و عدم سابقه او دارد