مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به اجرا گذاشتن سفته توسط کارفرما

سلام. من 2 ماه پیش در شرکت استخدام شدم به عنوان نمایندگی اینترنت مخابرات. مدت قرارداد یک سال است که رئیس شرکت گفت 6 ماه باید کار کنی . و سفته 50 تومانی از من گرفت.اما بعد از گذشت دوماه دیدم که این کار برای من هیچ سودی نداره و عملا هیچ چیزی نصیبم نشده. الان که میخوام از کار بیان بیرون رئیس شرکت من و همکارم رو تهدید به اخراج و گذاشتن سفته می‌کنه . می‌خوام ببینم آیا میتونم از این کار بیان بیرون یا چه کاری میتونم انجام بدهم؟!

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و قرارداد کاری شماست