مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت سفته برای سالن زیبایی

سلام وقتتون بخیر
من در یک سالنی کار میکردم
به من گفتن 50 تومن‌ سفته بیار با زور و خلاصه هرچی بود من رو مجبور کرد که براش سفته ببرم
قراردادش هم محضری نیست
من سه تا سفته 20 تومنی بردم
یک دونه اش رو نوشتم که 10 تومن بیشتر اعتبار ندارد
الان به خاطر اینکه سالنش خیلی خلوت بود و بابت هر‌چیزی من رو اذیت میکرد من از سالنش اومدم بیرون الان به خاطر اینکه من اومدم بیرون اعصابش خورد شده و بابت هر چیزی میخواهد از من پول زور بگیرد الکی میگه وسیله های سالنم‌خراب کردی و فلان من هم پشت سفته ها نوشتم برای ضمانت هست شماره سریال سفته رو هم توی قرارداد نوشتم برای ضمانت هست
میگه اگر پول به من ندهی میگذارم اجرا من رو تهدید میکند
آیا جریمش میکنن برای اینکه سفته از من گرفته و داره خیانت در امانت میکند ؟
و اینکه من نوشتم برای ضمانت دیگر اعتبار ندارد نمیتونه اجرا بگذاره نه ؟

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر مورد ضمانت را ثابت کند میتواند اجرا بگذارد، شما هم میتوانید دفاع کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شمااظهارنامه ارسال نمایید و دادخواست استرداد سفته خود را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه نوشته شده بابت ضمانت نمی تواند شکایت کند و اگر سفته های شما را نداد می توانید دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
دادخواست استرداد لاشه سفته مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده مستلزم دفاع جامع ومانع و طرح وتقدیم دادخواست /شکایت مناسب حقوقی در مراجع قضایی می باشد