مشاوره حقوقی رایگان - استعلام از شهرستان توسط واحد پست قضایی و یگان ارجاعات

سلام چنانچه در یک پرونده مطروحه در حل اختلاف در خصوص موضوع دادخواست نیاز به استعلام از سازمان یا اداره ای در شهر دیگری باشد شورای حل اختلاف به چه شکل این استعلام را انجام میدهد؟ ارسال توسط پست قضایی به شهرم قصد - یگان ارجاعات قضایی - نیابت ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام تعیین شیوه ارسال نامه به ادارات معمولا توسط پست قضایی است اما با توجه به موضوع میتواند از طرق دیگر هم اقدام نماید که سریع تر باشد