مشاوره حقوقی رایگان - تبانی

با عرض سلام و ادب... از اینکه اینگونه مصدع اوقات شدم ،پوزش میخواهم. موقتا به جهت دستیابی به جمع‌بندی لازم، نیاز دیدم اطلاعات مقدماتی کسب نمایم و درصورت صلاحدید ، به طور اصولی ، از وجود حضرتعالی بهره برده شود.
به طور خلاصه عرض شود بنده شرکت ساختمانی را به صورت تعاونی ثبت و راه اندازی نمودم. در سالهای اخیر بخشی از ماشین آلات و اموال منقول مارا با تقلب و حیله صاحب شدند، حال که برای اثبات مالکیت ، نیاز به پرینت بانکی و صدور صورتحساب دارم، متأسفانه بین بانک و کلاهبردار تبانی واقع شده و بانک با تغییر نام صاحب حساب(شرکت بنده) اقدام به درج نام مجعول و مشابه با نام یک شرکت کرمانی نموده است و طی نامه خلاف واقع اعلام نمود تا سال 1383کارکرد حساب اتفاق افتاده است و بدینگونه عملاً با کارشکنی ،مانع از دستیابی ما به اسناد مالی شده است و حاضر به شفاف سازی و اعلام ابهامات نیست و سلسله مراتب تا بانک مرکزی همان بانک عامل در تهران، با مخفی کاری ،تلاش بر مخفی نگهداشتن حقایق و تاریخ تغییر نام جعلی و ... دارند. پیشنهاد حضرتعالی جهت نتیجه گرفتن قطعی و تنبیه بانک به لحاظ همکاری با کلاهبرداران چیست؟
البته جهت اطلاع محل افتتاح حساب در استان همدان هست و نام شرکت کرمانی رو با جعل درج کردند! ضمنا مدارک کافی دارم که کارکرد 1383اعلامی توسط بانک کذب بوده و تا دهه نود اسناد قبض ها موجود است.
با تشکر...

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه باید اسناد و مدارک شما را دقیق و کامل بررسی کنیم

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
در خصوص تخلف انجام گرفته از سوی بانک می‌توان از طریق هیئت تخلفات بانک مذکور رسیدگی و اگر چنانچه بانک دولتی باشد از طریق دیوان عدالت اداری موضوع را بررسی نمود و در خصوص احتمال جرم پولشویی می‌توان از طریق بازپرس کلیه حساب‌ها را با موافقت رئیس دادگستری حوزه انجام داد.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.
در خصوص نحوه پاسخگویی در نظرسنجی شرکت کنید