مشاوره حقوقی رایگان - طلب مهریه

زن برادر اینجانب مدت شش ماه است از خانه برادرم رفته و تقاضای طلاق داده و نیم دانگ از خانه پدری من پشت قباله ایشان است درصورتیکه پدرم فوت نموده و حالا قبل از طلاق تقاضای پول نیم دانگ خود را نموده و به داگاه شکایت نموده ایا دادگاه میتواند حکم توقیف بدهد در صورتی که مادر و خواهرم در ان خانه زندگی میکنند

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.چنانچه سندخانه به اندازه نیم دانگ بنام خانم انتقال یافته ,بله می تواند تقاضای فروش کل شش دانگ را بنماید ویا تقاضای خلع یدمشاعی کند اما اگرفقطدرقباله قید شده ,خیر نمی تواندتقاضای فروش یاخلع ید مشاعی رابنمایید.بلکه ا ول بایدسندرا منتقل نماید.

یک وکیل

اگر نيم دانگ از خانه پدري ايشان بطور مطلق ( يعني شر ط نشده باشد كه اگر شهر نپرداخت يا شبيه اين مطلب ) به نام ايشان تعيين شده باشد الانم مي تواند انتقال يا لروش ملك را بخواهد ربطي به فوت پدر تان ندارد