مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وجه از سایت صیغه یابی

سلام من از طریق سایت صیغه یابی مبلغی به حساب شخص واریز نمودم ولی چون توضیحات کامل رو از اول نداده بودند و من موجودی لازم جهت واریز نداشتم مبلغی حدود 1 میلیون و نیم واریز کردم و الان از تصمیم خودم منصرف شدم راهی برای برگشت پول من هست یا نه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید دادخواست مطالبه وجه پرداختی بر اساس فیش واریزی بنمایید