مشاوره حقوقی رایگان - تمدید گذرنامه از شهری دیگر

با سلام..
من اهل افغانستان و دانشجوی تبدیل وضعیتی بوده ام و گذرنامه و تمدید ان را تا سال پیش در اداره پلیس گذرنامه رضاشهر (مشهد) انجام دادم میخواستم بدونم من از شهری دیگر (تهران) میتونم نسبت به تمدید اقامت پاسپورتم اقدام کنم؟ یا حتما باید به محل اولیه تمدید و اقامت خودم برگردم؟ ممنون میشم اگه جواب بدین
( با توجه به وضعیت شهرها و کرونا )

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. باید به اداره گذرنامه مراجعه فرمایید. درحال حاضر اکثر موارد اتوماسیون بین ادارت انجام می شود . به هرحال مقررات اداره مذکور حاکم است.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار بسیار ارجمندم موافقم