مشاوره حقوقی رایگان - خواهشن . لطفا درست و واضح در صورت امکان پاسخ بدید

اگر که بخیه بستگی به تعداد و طول نداره و به عمق بستگی داره و دامیه زخمی هست که نیاز به بخیه داشته باشه و همراه با خون . چانه من 18 بخیه خورده و خون زیادی هم ازش رفته الان مورد مشابه این چه مبلغ دیه ای بهش تعلق گرفته خواهشن بازم نگید بستگی به عمق داره 18 بخیه ریز با خونریزی زیاد که مطمعنا همون دامیه هست چه مبلغ دیه داره . بازم ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به جز پزشکی قانونی هیچ کس نمی تواند تعیین مقدار دیه یا ارش نماید . قاضی نیز مطابق نظریه پزشکی قانونی اقدام به صدور رای می نماید.لاغیر

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این امر در تخصص پزشکی قانونی و اجرای احکام است