مشاوره حقوقی رایگان - دعوی وضع ید

باسلام خدمت وکلای عزیز ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. ما دارای زمین 2000 متری میباشیم که توسط شخصی تصرف شده است،در دعوی رفع تصرف عدوانی در دعوی بدوی ما رای بطلان صادر شد به علت عدم سبق تصرف توسط ما،اما در زمان دعوی رفع تصرف عدوانی ما دعوی مطرح کردیم تحت عنوان اثبات مالکیت بابت شخصی که زمین را به ما فروخته است(زمین توسط فروشنده به ما تصرف نشده توسط یک شخص دیگری تصرف شده) هم اکنون ما بابت 2000 متر زمین تصرف شده:::::اولاً دارای رای اثبات مالکیت میباشیم که توسط شخصی که زمین را به ما فروخته در قرار دادگاه حاضر شد و بیان نمود که زمین را به ما فروخته طبق حدودی که تو قولنامه بیان شده و تمام و کمال پولش رو گرفته و دوماً شایان ذکر است که این قولنامه در سال1369 توسط شورای محل نیز تایید شده و به مهر و امضای اعضای شورای اسلامی روستا رسیده است،سوماً دارای برگه استشهادیه محلی میباشیم بابت مالکیت زمین،چهارماً کارشناس نیز در نظریه دعوی رفع تصرف عدوانی مالکیت ما بابت زمین و اینکه زمین ما توسط شخص خوانده تصرف شده است را تایید نموده است،،،شخصی که زمین را تصرف نموده است فقط دارای یک قولنامه عادی میباشد که بین خودش و فروشنده و چند نفر امضا شده است،با این اوصاف آیا بنده میتوانم دعوی وضع ید را مطرح نموده و نتیجه بگیرم؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست قراردادها مورد بررسی قرار بگیرد