مشاوره حقوقی رایگان - استخدام فرزند ایثارگر به جای پدر

سلام خسته نباشید من پدرم 8 سال در جبهه حضور داشته الان هم فوت کرده بنده 18 سال عمر دارم و سیکل دارم پدرم بنیاد شهید 55 درصد جانبازی دارد و در ارتش 45 آیا میتوانم با مزایا های پدرم جای او را بگیرم و خدمت کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ارگان مربوطه درخواست جابجایی داشته باشد می‌توانید