مشاوره حقوقی رایگان - پیدا کردن مقصر تصادف

سلام دو هفته پیش در اتوبان بین شهری و در شرایط برفی با یک تریلی تصادف کردیم و مقصر تصادف ک تریلی بود از صحنه فرار کرد حالا برای پیدا کردن تریلی اقدام به شکایت کردیم و نامه‌ای دریافت کردیم برای چک کردن دوربین های محل منتهی دوربین های محل نتوستن پلاک رو مشخص کنند
میخواستم بدونم میشه از طریق دیگه ای مثلا دوربین های عوارضی که چنده کیلومتر عقبتر بودن مقصر رو شناسایی کرد؟ و برای چک کردن این دوربین‌ها باز باید نامه‌ی دادگاه بگیریم؟
ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بله با ارایه شکایت می بایست دستور قضایی برای بازبینی دوربین ها داشته باشید.