مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعتراض به نتیجه ی مصاحبه استخدامی آموزش و پرورش

اینجانب در آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت نموده ام . با اینکه در آزمون کتبی حائز بالاترین نمره شده و به عنوان نفر اصلی انتخاب شدم ولی در مرحله مصاحبه علیرغم پاسخ صحیح به 90 درصد سوالات، بدلیل دادن نمره پایین به مصاحبه در نتیجه نهایی مردود گردیده ام و درخواست اعتراض به نتیجه مصاحبه رو دارم. لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مقررات حاکم در استخدام اداره مربوط حاکم است.پیگیر اعتراض خود از مقام بالاتر اداره مذکور باشید