مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند و تحویل مورد معامله و درخواست ضرر و زیان و هزینه داوری

با سلام بنده یک واحد آپارتمان را دو ماه پیش خریداری نمودم (به مبلغ 225 م) و تا مورخه 27/11/98 مبلغ 95 م پرداخت کرده ام و قرار بود طبق مبایعه نامه بقیه مبلغ از طریق وام بانکی زوجین در هنگام تنظیم و تحویل آپارتمان پرداخت شود. اما فروشنده به دلیل عدم فک رهن مورد معامله حاضر به تنظیم سند نشد و از معامله را میخاهد دبه کند....لطفا راهنمایی کنید که رای داور مبایعه نامه قابل اجرا می باشد...

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

طبق بیع نامه ازایشان شکایت کنید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.باشرط داوری,دادخواست شما دردادگاه پذیرفته نمی شود .به داورمرضی الطرفین مراجعه ودرخواست صدور رای رابدهید