مشاوره حقوقی رایگان - ارث فرزند از مادر

باسلام. دختر من چندین سال پیش با یک تبعه عراقی ازدواج کرد که پس از تولد فرزند پسر شان از یکدیگر جداشدند و حالا اون پسر به سن تکلیف رسیده و طبق قانون جدید توانست شناسنامه بگیرد چون مادرش ایرانی بود
دختر من ازدواج کرده و خودش فرزند دارد الان توی سازمان ثبت احوال اسم پسر ازدواج اولش برای دختر من جزء فرزندانش آمدهاست.
خواستم بپرسم آیا اون بچه هم از دختر من ارث میبرد؟
اصلا با هم رابطه ای ندارند و از یکدیگر جداهستند. اگر نخواهیم ارث ببرد راه قانونی اش چیه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله.
شخص میتواند اموالش را قبل از فوت طی عقدی غیر از وصیت به غیر واگذارکند.