مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک ارثی در صورت ممنوع المعامله بودن یکی از ورثه

با سلام .سه برادر و یک خواهر هستیم.همه کارهای قانونی وارث انجام شده .یکی از برادرانم به خاطر بدهی ممنوع معامله شده .محل سکونتش آدرس نداریم خودش هم برای کار شهرستان است . لطفآ راهنمایی کنید در سریع ترین زمان چگونه خانه را بفروشیم؟ ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
خللی ایجاد نخواهد کرد
النهایه از طریق مزایده به‌فروش خواهد رسید