مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

با سلام آیا ملک که برای ورثه مانده به توافق برسن فقط یک خانه میباشد ایا کدخدامنشی بفروش برسه بهتره یا توسط دادگاه میگن دادگاه زیر قیمت میذاره مزایده که بفروش بره کمی هم به حساب دادگاه میره ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی اگر با هم توافق کنید وبه نسبت سهم الارث قانونی از خریدار پول بگیرید بهتره

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

قطعات افقی بهتراست ازطریق دادگاه کمی زمان براست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله در مزایده اصولا کارشناس مبلغ کمتری را تعیین خواهد کرد و نیم عشر اجرا و هزینه مزایده هم باید پرداخت بشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قطعا تواقی بهتر است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورتی که حقوق کلیه وراث رعایت شود فروش به صورت توافقی بهتر است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

قطعا توافقی بهتر است. اگر از طریق دادگاه به فروش برود هزینه دادرسی- کارشناسی- مزایده - نیم عشر دولتی از مال کسر میشود