مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

با سلام، من از بانک ملی وام گرفته بودم ولی با توجه به مشکلاتی که برام پیش اومد نتونستم اقساط رو پرداخت کنم و حدود چهار ماه هست که بانک حسابم رو مسدود کرده و از طریق حقوقی اقدام کرده بخاطر دو میلیون و هشتصد هزار تومن، سوالم اینه که آیا فقط حساب بانک ملی رو مسدود میکنن یا کلیه حسابها که توی هر بانک داشته باشیم، البته بانک درخواست تامین خواسته داده و من وام گیرنده هستم و ضامن شخص دیگری هست. و من هم پشت چک ضامنم رو که تحویل بانک داده رو امضا کردم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

علاوه بر مسدودی تمام حسابها میتواند علیه شما و ضامن دادخواست داده و کل مبلغ باقیمانده را مطالبه نماید