مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب

سلام
من پارسال یه وام به اسم خودم برای داداشم گرفتم اقساطش عقب افتاده دیروز متوجه شدم که حساب هام مسدود شده ،،، کارتم موجودی داره ولی موقع خرید می‌نویسه عدم موجودی
باید چیکار کنم و چقدر از قسط وام رو پرداخت کنم که مسدودی رفع شه؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اقساط عقب اقتاده باید پرداخت شود.از مرجع مسدودی پیگیری کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام
برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد. در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید و با پرداخت اقساط رفع مسدودی خواهد شد برایتان.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اقساطی که عقب افتاده می بایست پرداخت شود و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بانک پیگیری کنید
معمولا اگر به خاطر این دم پرداخت اقساط حساب مسدود بشه تا زمانی که تمام اقساط معوق به انضمام سود و دیر کرد پرداخت نشه حساب باز نمیشه.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید تمام قسط های عقب افتاده را پرداخت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اقساط عقب افتاده را پرداخت سپس به مرجع مسدودی مراجعه و درخواست رفع دهید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

شما به بانک مراجعه کنید وبا اخذ رضایت میتوانید نامه رفع توقیف حساب بگیرید ممکن است بانک رضایت راموکول به تسویه کند یا بروز رسانی اقساط

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، امان از بانک‌ها،تا بیش ازاین گرفتار نشدی برو تسویه کن.

سامان نظری

جناب آقای سامان نظری :

سلام اقساط عقب افتاده را پرداخت کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به بانک مراجعه کنید و میزان بدهی را جویا شوید